GRANS

JOAN ABEL

Sóc el Joan, vaig néixer el 2000 i estic estudiant Periodisme i Ciències Polítiques. Formo part del CIM des del 2008 i hi he estat deu anys com a nen, vivint grans experiències i aprenent moltíssim al costat dels amics i monitors de l'esplai. Com a monitor espero poder ser un referent per als nens i nenes de l'esplai i que puguin gaudir del què representa el CIM. En definitiva, poder tornar al CIM el que jo he tingut la sort de gaudir com a nen.

ISABEL GARCÍA

Me llamo Isabel Garcia, nací el 7 de abril del 2000. Estudio enfermería en ESIMar (UPF). Este es mi 12 año en el CIM; como monitora espero devolver al CIM todo lo que he recibido. El CIM para mí es una gran familia y espero seguir formando parte de ella muchos años más

GUILLE SANSALVADOR

En construcción

AINHOA ECHEVERRÍA

Hola, soy Ainhoa, estudiante de Periodismo y Derecho en la Universidad Pompeu Fabra. Llevo en el CIM desde el año 2010. Durante estos años como niña he podido conocer gente maravillosa y compartir muchas experiencias inolvidables. Ahora como monitora puedo apreciar todo el trabajo y el compromiso que hay detrás de este esplai. Estoy motivada y con muchísimas ganas de seguir formando parte del CIM, y compartir con los niños todo lo que he aprendido durante estos años y también aprender de ellos.

JÚLIA BASSAS

En construcción

CARME GAUSA

Em dic Carme Gausa Rom, vaig néixer el 8 de març del 2000. Estudio Dret i un bachelor en Global Gobernance a ESADE. Vaig entrar al cim l'any 2014 i des d'aquell moment he viscut grans experiències amb l'esplai.

ALBERT SERRA

Hola, sóc l'Albert Serra i vaig néixer el 24 de novembre del 1999.


Actualment estudio enginyeria en Tecnologies Aeroespacials i vaig entrar al CIM l'any 2008. D'aquest esplai em quedo amb la familia que he trobat i amb els amics que he fet!

Carrer Balmes 138

©2020 by CIM Associació Juvenil.