GRANS

CESC TORRAS

Hola! Sóc el Cesc. Actualment estudio Sistemes Audiovisuals a la UPF. Porto al CIM des del 2009 i tinc moltes ganes de començar aquest nou curs!

MARIONA BUSTO

Em dic Mariona Busto i vaig néixer l'any 1998. Estudio Enginyeria de Disseny Industrial a Elisava.Vaig arribar al CIM com a mitjà i continuo com a monitora amb moltes ganes! Al llarg d'aquests anys he viscut grans experiències rodejada d'amics molt especials i he tingut la sort d'aprendre dels millors monitors. Com a monitora espero ser un referent per als nens i ajudar-los a créixer i a gaudir de la màgia del CIM.

IGNASI MULLERAT

Uep! Sóc l'Ignasi, estudiant d’Arquitectura. Vaig entrar al CIM al 2010. En aquest any de monitor, tinc moltes ganes i il·lusió de poder compartir el que jo vaig aprendre duranr la meva etapa de nen.

AINHOA ECHEVERRÍA

Hola, soy Ainhoa, estudiante de Periodismo y Derecho en la Universidad Pompeu Fabra. Llevo en el CIM desde el año 2010. Durante estos años como niña he podido conocer gente maravillosa y compartir muchas experiencias inolvidables. Ahora como monitora puedo apreciar todo el trabajo y el compromiso que hay detrás de este esplai. Estoy motivada y con muchísimas ganas de seguir formando parte del CIM, y compartir con los niños todo lo que he aprendido durante estos años y también aprender de ellos.

NÚRIA DURAN

Sóc dic Núria, vaig néixer el 1999 i estic estudiant Biotecnologia. He viscut al CIM des del 2011com a nena i al 2017 vaig entrar de monitora per tornar tot allò que de petita em van ensenyar.
El CIM forma part de la meva llista de preferències perquè m'ha aportat tantes experiències i tantes emocions que s'ha acabat tornant una família per mi. Només espero poder ser una monitora referent per aquests infants i que aprenguin els valors que a mi em van ensenyar: respecte, amor, compromís, natura...

ÁFRICA ANGÁS

¡Hola! Me llamo África y soy del 2000. Ahora estudio medicina en la UAB. 
Entré al CIM en el 2013 en la tanda de Grans y desde entonces ha sido una prioridad para mí. En el CIM he aprendido mucho y me ha aportado experiencias únicas y amigos increíbles. Actualmente como monitora quiero poder transmitir a los niños todo lo que he obtenido, mientras disfrutan.

ROSER FONTBOTÉ

Hola! Em dic Roser, soc de l’any 2001 i actualment estic estudiant Criminologia a la UAB.
Formo part del Cim des de l’any 2011 i després de tants anys, segueixo tant motivada com el primer dia. L’esplai m’ha ensenyat moltíssim i, des de que vaig començar a ser monitora l’any 2018, el meu objectiu és transmetre la il·lusió que tinc a tots els infants del Cim per tal de que es diverteixin i aprenguin durant la seva pròpia experiència aquí.

Carrer Balmes 138

©2020 by CIM Associació Juvenil.