MITJANS

INÉS BOSCH

En construcción

ANNA BAS

Hola! Sóc l’Anna Bas, vaig néixer el 14 d’octubre del 1998 i estic estudiant el doble grau d’Infantil i Primària a Blanquerna


Per mi, els monitors del CIM sempre han sigut un exemple. A més a més m’hi sento molt a gust perquè el CIM és com una família on tothom és respectat i tractat per igual.

ANDRÉS ORIOL

Mi nombre es Andrés, he estado 4 años de niño en el CIM y ahora espero estar muchos más de monitor.

MARTA ESPLUGUES

Sóc la Marta Esplugues, sóc del 2000 i estic estudiant enginyeria Informàtica a la UPC.

Vaig a entrar al CIM a mitjans i 8 anys després, havent viscut mil aventures que no oblidaré mai, havent forjat amistats super maques i havent crescut com a persona, començo aquest nou camí com a monitora.

Per mi el CIM és un espai màgic, un lloc on deixar de banda l'estrés de la vida quotidiana rodejada de gent meravellosa. És per aquesta raó que m'agradaria ajudar als infants a conscienciar-se del món que els envolta i ajudar-los, a través del lleure, a créixer com a persones tot trobant un lloc en aquesta família, el CIM.

MARTA JAUMÀ

Hola!
Sóc la Marta, sóc del 1999 i estic estudiant Educació Primària a Blanquerna. 

Vaig entrar bastant tard al CIM, però des del primer moment la gent va fer que em sentís súper ben acollida i que l'esplai es convertís en una de les coses més important per mi. 
Aquest curs estaré a la tanda de Mitjans i tinc moltes ganes de començar!

IGNACIO FLAQUER

Iiiiiiii!!!. Soy Ignacio Flaquer. Tengo 19 años y actualmente estudio Ingeniería de Organización Industrial en la universidad de la EUSS.
Llevo en el CIM desde 2014 viviendo experiniecias únicas. Este es mi primer año como monitor y lo estoy disfrutando en grande. Nunca había imaginado que ser monitor te aportará y te enseñará tanto.
Intento transmitir a los niños la pasión y motivación por hacer las cosas.
Soy un gran amante de la naturaleza y el deporte.

ISABEL GARCÍA

Me llamo Isabel Garcia, nací el 7 de abril del 2000. Estudio enfermería en ESIMar (UPF). Este es mi 12 año en el CIM; como monitora espero devolver al CIM todo lo que he recibido. El CIM para mí es una gran familia y espero seguir formando parte de ella muchos años más

ALBERT SERRA

Hola, sóc l'Albert Serra i vaig néixer el 24 de novembre del 1999.


Actualment estudio enginyeria en Tecnologies Aeroespacials i vaig entrar al CIM l'any 2008. D'aquest esplai em quedo amb la familia que he trobat i amb els amics que he fet!

Carrer Balmes 138

©2020 by CIM Associació Juvenil.