MITJANS

Ramón Bargalló.png

RAMÓN BARGALLÓ

Soy Ramon Bargalló. Nací en el año 2000. Entré al CIM cuando tenia doce años. Empecé a ser monitor cuando tenia 18 años.Una cosa que me gusta del CIM es que estamos todos muy unidos y nos ayudamos mucho mutuamente!

Mar_Bonmatí.png

MAR BONMATÍ

Sóc la Mar, vaig néixer el 9 de maig del 2001 i estic estudiant Humanitats. Porto al CIM des de petita i aquest és el meu segón any de monitora. Sóc molt feliç de poder retornar al CIM tot el que m'ha aportat.

Juan Mogas.png

JUAN MOGAS

Me llamo Juan Mogas, nací en noviembre del 2000 y estoy estudiando Medicina en la UAB. Empecé a formar parte del CIM en setiembre de 2012. 
Gracias al CIM he aprendido muchísimas cosas de mis monitores, he podido crecer como persona y hacer muy buenas amistades. Es por eso que durante mi etapa como monitor espero devolverle al CIM todo lo que he aprendido y poder ser un buen referente para los niños.

Roser_Fontboté.png

ROSER FONTBOTÉ

Hola! Em dic Roser, soc de l’any 2001 i actualment estic estudiant Criminologia a la UAB.
Formo part del Cim des de l’any 2011 i després de tants anys, segueixo tant motivada com el primer dia. L’esplai m’ha ensenyat moltíssim i, des de que vaig començar a ser monitora l’any 2018, el meu objectiu és transmetre la il·lusió que tinc a tots els infants del Cim per tal de que es diverteixin i aprenguin durant la seva pròpia experiència aquí.

8AE3EBA2-7D31-481C-8094-FEDB18BCA858 - C

CLARA RIBAS

Sóc la Clara Ribas, monitora de Mitjans del Cim. Antiga alumna del Sant Ignasi, actualment estudio Farmàcia. Porto poquets anys al Cim, pero estic molt acollida i contenta. Tot i que he viscut només 2 anys de "nena", amb el Cim he pogut aprendre i creixer com a persona. Estic molt agraïda. Ara sóc monitora, i tinc moltes ganes de poder retornar al Cim i de poder estar amb tots els nens i nenes oferint-los tot el que he rebut i més.

Martí_Armora.png

MARTÍ ARMORA

Em dic Martí Armora Güell, vaig néixer el 26 de març del 2000. Estudio un grau superior de finances al Sagrat Cor de Sarrià. Formo part del cim des de l’any 2008,  tinc moltes ganes d’apendre i disfrutar d'aquest any.

hombre-invisible1.png
hombre-invisible1.png

PATI VILADOMIU

En construcción

GORETTI DE PASCUAL

En construcción