PETITS

BEA LOSADA

Me llamo Bea Losada y nací el año 2000. Paso a ser monitora con muchas ganas de pasarlo bien y transmitir lo que he recibido en los dos años que he estado como niña en el CIM. El CIM es un espacio donde he hecho grandes amigos y he vivido nuevas y únicas experiencias. Estudio Ingeniería Industrial en la UPC y me encanta la montaña, hacer deporte y estar con mis amigos!

CARME GAUSA

Em dic Carme Gausa Rom, vaig néixer el 8 de març del 2000. Estudio Dret i un bachelor en Global Gobernance a ESADE. Vaig entrar al cim l'any 2014 i des d'aquell moment he viscut grans experiències amb l'esplai.

MARIA BAS

Me llamo Maria Bas, soy del 2000. Estoy estudiando biotecnologia en la UB. 
Empiezo a ser monitora con muchas ganas para transmitir a los niños todo lo que he recibido y aprendido durante todos estos años como niña en el cim. Espero seguir disfrutando en el cim de monitora como lo he hecho de niña!!

MAR BONMATÍ

Sóc la Mar, vaig néixer el 9 de maig del 2001 i estic estudiant Humanitats. Porto al CIM des de petita i aquest és el meu segón any de monitora. Sóc molt feliç de poder retornar al CIM tot el que m'ha aportat.

MARTÍ ARMORA

Em dic Martí Armora Güell, vaig néixer el 26 de març del 2000. Estudio un grau superior de finances al Sagrat Cor de Sarrià. Formu part del cim des de l’any 2008, i aquest es el meu primer any de monitor, tinc moltes ganes d’apendre i disfrutar de la tanda de petits.

ANA FELIU

Buenas!!! Me llamo Ana Feliu y tengo 24 años. He estudiado el grado en trabajo social y actualmente estoy trabajando. Llevo desde el 2009 en el CIM, empecé como niña y este es mi noveno año como monitora. El CIM me ha aportado infinitos beneficios y experiencias únicas, por lo que los monitores tratamos de que los niños/as que forman parte del CIM puedan tener la misma suerte que nosotros hemos tenido. Estaré eternamente agradecida al CIM y será un proyecto que siempre recordaré con muchísimo amor.

MARC PANICELLO

Em dic Marc, sóc del 1998 i estudio Ciències Polítiques a la UPF.
Vaig entrar al CIM a la tanda de canteranos i des d'aquell moment és una de les coses més importants per mi, ja que tot el que et dóna aquest esplai suposa una experiència única.

JOAN ABEL

Sóc el Joan, vaig néixer el 2000 i estic estudiant Periodisme. Formo part del CIM des de l'any 2008 i n'hi he estat deu com a nen, vivint grans experiències i aprenent moltíssim al costat dels amics i monitors de l'esplai.


Com a monitor espero poder ser un referent per als nens i nenes de l'esplai i que puguin gaudir del què representa el CIM, i, en definitiva, poder tornar al CIM el que jo he tingut la sort de gaudir com a nen. El que més valoro del CIM és la gran experiència que representa poder trobar-te amb els amics i la família que es forma dissabte rere dissabte i, sobretot, a colònies i campaments.

Carrer Balmes 138

©2020 by CIM Associació Juvenil.