PETITS

Marta Esplugues.png

MARTA ESPLUGUES

Sóc la Marta Esplugues, sóc del 2000 i estic estudiant enginyeria Informàtica a la UPC.

Vaig a entrar al CIM a mitjans i 8 anys després, havent viscut mil aventures que no oblidaré mai, havent forjat amistats super maques i havent crescut com a persona, començo aquest nou camí com a monitora.

Per mi el CIM és un espai màgic, un lloc on deixar de banda l'estrés de la vida quotidiana rodejada de gent meravellosa. És per aquesta raó que m'agradaria ajudar als infants a conscienciar-se del món que els envolta i ajudar-los, a través del lleure, a créixer com a persones tot trobant un lloc en aquesta família, el CIM.

Simo Campillo.png

SIMO CAMPILLO

Soy Simoneta Campillo y estudio psicología en la UB. Llevo en el cim desde que tengo 15 años y se ha convertido en mi segunda familia. Lo que mas me gusta es que tanto niños como joves, cada dia aprendemos algo nuevo, sea a convivir sea a jugar sea a sentir. Nos divertimos y aprendemos de cualquier cosa aunque sea simple y eso nos hace muy especiales.

Txell_Puiggrós.png

TXELL PUIGGRÒS

Em dic Txell, vaig néixer el novembre del 2001 i estudio Medicina a la UB. 
Vaig entrar al CIM com a Premo, i des de llavors he fet grans amistats i he après molt de l’esplai. Per això m’agrada ser monitora, no només per seguir vivint experiències inolvidables, sinó també perquè els nens i nenes del CIM el puguin aprofitar al màxim.

hombre-invisible1.png

ALBERT PANICELLO

En construcció

hombre-invisible1.png

MARCOS ORIOL

En construcció

Joan Tomàs.png

JOAN TOMÀS

En construcción

IMG_5672 (3).JPG

NÚRIA DURAN

Sóc dic Núria, vaig néixer el 1999 i estic estudiant Biotecnologia. He viscut al CIM des del 2011com a nena i al 2017 vaig entrar de monitora per tornar tot allò que de petita em van ensenyar.El CIM forma part de la meva llista de preferències perquè m'ha aportat tantes experiències i tantes emocions que s'ha acabat tornant una família per mi. Només espero poder ser una monitora referent per aquests infants i que aprenguin els valors que a mi em van ensenyar: respecte, amor, compromís, natura...

MB.png

MARIONA BUSTO

Em dic Mariona Busto i vaig néixer l'any 1998. Estudio Enginyeria de Disseny Industrial a Elisava. Vaig arribar al CIM com a mitjà i continuo com a monitora amb moltes ganes! Al llarg d'aquests anys he viscut grans experiències rodejada d'amics molt especials i he tingut la sort d'aprendre dels millors monitors. Com a monitora espero ser un referent per als nens i ajudar-los a créixer i a gaudir de la màgia del CIM.

IMG_3386.JPG

ALEJANDRO GARCIA

En construcción