PREMOS

ESTEBAN MOGAS

Soy Esteban Mogas. Estoy encantado de poder ser monitor del CIM. Estudio Ingeniería Industrial en la UPC de Barcelona. Estoy muy satisfecho con mi carrera, pero no más que con ser monitor de Cim. Me encanta motivarme y que los niños se contagien de mi entusiasmo y del de mi equipo de monitores. Creo que este curso me ayudará a crecer como persona, a madurar. Dicho esto, ¡que empiece el CIM!

JORGE BERNAL

Soy Jorge Bernal,  y estudio periodismo en Blanquerna.


¡tengo muchas ganas! Lo que más me gusta del CIM son las amistades que he hecho y las experiencias que he vivido durante estos años.

MARIA TORRAS

Sóc la Maria Torras i vaig néixer l'any 1997. Actualment estudio magisteri. 
Vaig començar el cim ja de ben petita i he crescut amb aquest esplai. Ara que sóc monitora, prenc consciència del valor que té el compromís, l'amistat, la natura i l'educació en el lleure. Per tant, sóc aquí per transmetre tot allò que he rebut.

NURIA DURÀN

Holaa!! Hem dic Nuria i vaig néixer el 16 de gener del 1999.
Llevo muchos en el Cim. Tengo muchas ganas de empezar esta nueva etapa y ver lo que me depara.
Me encanta venir al Cim por las amistdes que he hecho a lo largo de los años y por todo lo que aprendo aquí.

MARIONA BUSTO

Em dic Mariona Busto i vaig néixer l'any 1998. Estudio Enginyeria de Disseny Industrial a Elisava.
Vaig arribar al CIM com a mitjà i continuo com a monitora amb moltes ganes! Al llarg d'aquests anys he viscut grans experiències rodejada d'amics molt especials i he tingut la sort d'aprendre dels millors monitors. Com a monitora espero ser un referent per als nens i ajudar-los a créixer i a gaudir de la màgia del CIM.

ALBERT SERRA

Hola, sóc l'Albert Serra i vaig néixer el 24 de novembre del 1999.

Actualment estudio batxillerat tecnològic i vaig entrar al CIM l'any 2008. D'aquest esplai em quedo amb la familia que he trobat i amb els amics que he fet

 

Carrer Balmes 138

©2018 by Esplai CIM.